Topman Joe Price van Bank of America heeft de medewerkers verzekerd dat de bank over voldoende financiële middelen beschikt om het minstens nog twee jaar uit te houden.

Daarmee poogt Price de geruchten te ontzenuwen dat Bank of America aan de rand van het bankroet zou staan. Vooral op het gebied van deposito's staat de bank volgens Price sterk.

De Tier 1-ratio van de bank bedraagt meer dan 9%, wat binnen de sector als goed mag worden beschouwd. Vorige week is de koers van Bank of America teruggevallen tot een nieuw dieptepunt voor de afgelopen 25 jaar.

Topman Joe Price van Bank of America heeft de medewerkers verzekerd dat de bank over voldoende financiële middelen beschikt om het minstens nog twee jaar uit te houden. Daarmee poogt Price de geruchten te ontzenuwen dat Bank of America aan de rand van het bankroet zou staan. Vooral op het gebied van deposito's staat de bank volgens Price sterk. De Tier 1-ratio van de bank bedraagt meer dan 9%, wat binnen de sector als goed mag worden beschouwd. Vorige week is de koers van Bank of America teruggevallen tot een nieuw dieptepunt voor de afgelopen 25 jaar.