De macro-economische indicatoren schetsen een gemengd beeld. De bouw van nieuwe huizen daalde sterker dan verwacht, maar anderzijds ging de inflatie stevig onderuit.

Goldman Sachs maakte zwakke resultaten bekend, maar die konden de beleggers niet op het verkeerde been zetten. De koers van Goldman Sachs noteert meer dan 4% hoger.

Ook Best Buy kan met hogere koersen uitpakken, hoewel deze distributieketen liet weten dat er een dramatische wijziging in de consumentenbestedingen heeft plaatsgevonden.

De macro-economische indicatoren schetsen een gemengd beeld. De bouw van nieuwe huizen daalde sterker dan verwacht, maar anderzijds ging de inflatie stevig onderuit. Goldman Sachs maakte zwakke resultaten bekend, maar die konden de beleggers niet op het verkeerde been zetten. De koers van Goldman Sachs noteert meer dan 4% hoger. Ook Best Buy kan met hogere koersen uitpakken, hoewel deze distributieketen liet weten dat er een dramatische wijziging in de consumentenbestedingen heeft plaatsgevonden.