Bank of America rapporteerde kwartaalcijfers die aan de bovenkant van de verwachtingen van de analisten uitkwam. De resultaten van de bank waren echter lager dan een jaar geleden, dit als gevolg van meer afschrijvingen op problemen met woonkredieten.

Zonder eenmalige factoren was er sprake van een winst van 700 miljoen dollar, of 3 dollar per aandeel. Vorig jaar was dat over dezelfde periode 2 miljard dollar of 15 dollarcent per aandeel. De omzet van de bank over de verslagperiode kwam uit op 22,60 miljard dollar.

Bank of America rapporteerde kwartaalcijfers die aan de bovenkant van de verwachtingen van de analisten uitkwam. De resultaten van de bank waren echter lager dan een jaar geleden, dit als gevolg van meer afschrijvingen op problemen met woonkredieten. Zonder eenmalige factoren was er sprake van een winst van 700 miljoen dollar, of 3 dollar per aandeel. Vorig jaar was dat over dezelfde periode 2 miljard dollar of 15 dollarcent per aandeel. De omzet van de bank over de verslagperiode kwam uit op 22,60 miljard dollar.