Van een rush op het goud is geen sprake, de winsten voor dit edelmetaal blijven alleszins beperkt. Op de valutamarkten grijpen de beleggers weer naar de euro, de koers breekt opnieuw door boven 1,29 dollar. De dollar kan met andere woorden niet profiteren van de hele heisa.

Op de NYSE is Hewlett-Packard een opvallende stijger, de koers stijgt met meer dan 10%. Het bedrijf maakte gisterenavond beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend, maar verlaagde anderzijds de outlook van 2012-2013. Toch lijkt HP beter stand te houden dan aanvankelijk was gevreesd.

Van een rush op het goud is geen sprake, de winsten voor dit edelmetaal blijven alleszins beperkt. Op de valutamarkten grijpen de beleggers weer naar de euro, de koers breekt opnieuw door boven 1,29 dollar. De dollar kan met andere woorden niet profiteren van de hele heisa. Op de NYSE is Hewlett-Packard een opvallende stijger, de koers stijgt met meer dan 10%. Het bedrijf maakte gisterenavond beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend, maar verlaagde anderzijds de outlook van 2012-2013. Toch lijkt HP beter stand te houden dan aanvankelijk was gevreesd.