Euro heeft nog geen vaste grond onder de voeten

Op de valutamarkten poogde de euro zich tevergeefs te herpakken na een flinke aderlating te hebben ondergaan, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3061 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,879%, of bijna een vol procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goud weer duurder, olie iets goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1615 dollar betaald, of bijna 30 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 92,50 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,879%, of bijna een vol procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goud weer duurder, olie iets goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1615 dollar betaald, of bijna 30 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 92,50 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro heeft nog geen vaste grond onder de voeten Op de valutamarkten poogde de euro zich tevergeefs te herpakken na een flinke aderlating te hebben ondergaan, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3061 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,879%, of bijna een vol procent minder dan het slotniveau van maandag. Goud weer duurder, olie iets goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1615 dollar betaald, of bijna 30 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 92,50 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond. rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,879%, of bijna een vol procent minder dan het slotniveau van maandag. Goud weer duurder, olie iets goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1615 dollar betaald, of bijna 30 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 92,50 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.