De beleggers zullen in ieder geval de gang van zaken in de stembureaus op de voet blijven volgen, in de hoop een indicatie te krijgen over de naam van de toekomstige president. Blijkbaar maakt het momenteel niet zo veel uit wie de verkiezingen zal winnen.

Wall Street houdt er alleszins de moed in met de verkiezingsuitslag op komst, de opening gebeurde onder een positief gesternte. De winsten voor de belangrijkste indices lopen inmiddels op maximaal iets meer dan 1%.

Op de valutamarkten verzwakt de koers van de dollar lichtjes, terwijl de goudprijs langzaam maar zeker weer rechtkrabbelt.

Beleggers richten zich beter op sectoren en bedrijven die snel groeien

Politiek leiders zullen volgens Mark Kiesel van PIMCO moeten samenwerken om de doorwoekerende begrotingsproblemen en structurele groeibelemmeringen in de wereldeconomie aan te pakken.

In deze context kunnen beleggers zich het beste richten op bottom-up research naar specifieke sectoren en bedrijven die aanzienlijk sneller kunnen groeien dan de economie waar ze deel van uitmaken.

In dat opzicht bieden Amerikaanse energie- en huizenmarktgerelateerde sectoren kansen voor beleggers. In opkomende landen loont het de moeite om te kijken naar Aziatische gasdistributie en gamingbedrijven, en Latijns-Amerikaanse banken.

De beleggers zullen in ieder geval de gang van zaken in de stembureaus op de voet blijven volgen, in de hoop een indicatie te krijgen over de naam van de toekomstige president. Blijkbaar maakt het momenteel niet zo veel uit wie de verkiezingen zal winnen. Wall Street houdt er alleszins de moed in met de verkiezingsuitslag op komst, de opening gebeurde onder een positief gesternte. De winsten voor de belangrijkste indices lopen inmiddels op maximaal iets meer dan 1%. Op de valutamarkten verzwakt de koers van de dollar lichtjes, terwijl de goudprijs langzaam maar zeker weer rechtkrabbelt.Beleggers richten zich beter op sectoren en bedrijven die snel groeien Politiek leiders zullen volgens Mark Kiesel van PIMCO moeten samenwerken om de doorwoekerende begrotingsproblemen en structurele groeibelemmeringen in de wereldeconomie aan te pakken. In deze context kunnen beleggers zich het beste richten op bottom-up research naar specifieke sectoren en bedrijven die aanzienlijk sneller kunnen groeien dan de economie waar ze deel van uitmaken. In dat opzicht bieden Amerikaanse energie- en huizenmarktgerelateerde sectoren kansen voor beleggers. In opkomende landen loont het de moeite om te kijken naar Aziatische gasdistributie en gamingbedrijven, en Latijns-Amerikaanse banken.