Euro klampt aan boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3556 dollar betaald, of een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,652%, of ruim anderhalf procent meer dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs weer lager, olieprijs boekt kleine winst

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1310 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103,50 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro klampt aan boven 1,35 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3556 dollar betaald, of een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,652%, of ruim anderhalf procent meer dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs weer lager, olieprijs boekt kleine winst Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1310 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103,50 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.