Euro rukt op richting 1,34 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3373 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,17%, of ruim 2,50% meer het slotniveau van woensdag.

Goud goedkoper, olie weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1385 dollar betaald, of ruim 5 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 96,50 dollar betaald of bijna een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro rukt op richting 1,34 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3373 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,17%, of ruim 2,50% meer het slotniveau van woensdag. Goud goedkoper, olie weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1385 dollar betaald, of ruim 5 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 96,50 dollar betaald of bijna een procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.