Het algemene beeld is echter positief, Wall Street is hard op weg naar de eerste positieve meimaand sinds 2009. Het geeft aan dat het onderliggend sentiment zonder meer positief blijft en dat is natuurlijk grotendeels te danken aan de Amerikaanse centrale bank.

De recent gepubliceerde macro-economische indicatoren tonen een verdeeld beeld, de kans is daarom klein dat de FED op korte termijn haar programma voor de inkoop van eigen obligaties zal afbouwen. Sommige economen denken dat dit op zijn vroegst in 2014 zal gebeuren.

Het algemene beeld is echter positief, Wall Street is hard op weg naar de eerste positieve meimaand sinds 2009. Het geeft aan dat het onderliggend sentiment zonder meer positief blijft en dat is natuurlijk grotendeels te danken aan de Amerikaanse centrale bank. De recent gepubliceerde macro-economische indicatoren tonen een verdeeld beeld, de kans is daarom klein dat de FED op korte termijn haar programma voor de inkoop van eigen obligaties zal afbouwen. Sommige economen denken dat dit op zijn vroegst in 2014 zal gebeuren.