Euro terug richting 1,31 dollar

Op de valutamarkten dook de euro fors in het rood, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3125 dollar betaald, of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,51%, of ruim 4% meer als het slotniveau van donderdag.

Goud en olie blijven dicht bij huis

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1292 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93 dollar betaald of zowat een anderhalfprocent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro terug richting 1,31 dollar Op de valutamarkten dook de euro fors in het rood, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3125 dollar betaald, of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,51%, of ruim 4% meer als het slotniveau van donderdag. Goud en olie blijven dicht bij huis Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1292 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93 dollar betaald of zowat een anderhalfprocent minder dan de slotkoers van donderdagavond.