Wall Street sluit vandaag sneller, al om 19 uur onze tijd wordt de slotbel geluid. De distributieketens hebben vandaag de deuren vroeger geopend, want het is Black Friday. Daarmee wordt het seizoen van de eindejaarsverkopen in de Verenigde Staten op gang geschoten.


Opvallend is dat de grondstoffen vandaag goed op koers liggen. De zilverprijs stijgt bijna anderhalve procent, een troy ounce goud kan ruim 1% duurder worden. Ook olie wordt opnieuw duurder, waarbij de prijsstijging voor US Crude meer uitgesproken is dan die voor Brent.

Wall Street sluit vandaag sneller, al om 19 uur onze tijd wordt de slotbel geluid. De distributieketens hebben vandaag de deuren vroeger geopend, want het is Black Friday. Daarmee wordt het seizoen van de eindejaarsverkopen in de Verenigde Staten op gang geschoten. Opvallend is dat de grondstoffen vandaag goed op koers liggen. De zilverprijs stijgt bijna anderhalve procent, een troy ounce goud kan ruim 1% duurder worden. Ook olie wordt opnieuw duurder, waarbij de prijsstijging voor US Crude meer uitgesproken is dan die voor Brent.