Wall Street blijkt zich totaal niet bewust dat de dealer die de Amerikaanse centrale bank is geworden op een bepaald moment de toelevering van de drug zal stopzetten. Op dat moment zal blijken dat de keizer geen kleren aan heeft, wat in dit geval wil zeggen dat de economie een puinhoop is.

Volgens Blodget is het een zeer negatieve evolutie wanneer een beurs zich laat inspireren door een centrale bank en niet langer door fundamentals als de winstevolutie, fusies en overnames en andere fundamentele factoren. Blodget vreest dat het afkickprogramma wel eens langer dan verwacht zou kunnen duren.

Wall Street blijkt zich totaal niet bewust dat de dealer die de Amerikaanse centrale bank is geworden op een bepaald moment de toelevering van de drug zal stopzetten. Op dat moment zal blijken dat de keizer geen kleren aan heeft, wat in dit geval wil zeggen dat de economie een puinhoop is. Volgens Blodget is het een zeer negatieve evolutie wanneer een beurs zich laat inspireren door een centrale bank en niet langer door fundamentals als de winstevolutie, fusies en overnames en andere fundamentele factoren. Blodget vreest dat het afkickprogramma wel eens langer dan verwacht zou kunnen duren.