Euro blijft aankloppen bij de kaap van 1,37 dollar

Op de valutamarkten werd de euro even teruggefloten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3678 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,735%, of bijna anderhalf minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs fors hoger, olieprijs moet wijken

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1270 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd licht goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro blijft aankloppen bij de kaap van 1,37 dollar Op de valutamarkten werd de euro even teruggefloten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3678 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,735%, of bijna anderhalf minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs fors hoger, olieprijs moet wijken Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1270 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd licht goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.