Euro nadert weer kaap van 1,39 dollar

Op de valutamarkten krijgt de euro steeds meer bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3887 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,628%, of ruim 2% minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs hoger, olieprijs in het rood

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1318 dollar betaald, of bijna een vol procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 100,50 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro nadert weer kaap van 1,39 dollar Op de valutamarkten krijgt de euro steeds meer bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3887 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,628%, of ruim 2% minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs hoger, olieprijs in het rood Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1318 dollar betaald, of bijna een vol procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 100,50 dollar betaald of zowat een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.