De belangrijkste indices op de beurs van Wall Street doen zelfs beter, de stijging in de opening overtrof het niveau van de gisteren gerealiseerde verliezen. De winsten voor de belangrijkste indices kunnen oplopen tot zelfs iets meer dan anderhalf procent.

Een opvallende stijger is opnieuw Tesla Motors, een aandeel dat maar niet uit de belangstelling wil verdwijnen. Topman Elon Musk koestert opnieuw ambitieuze plannen en de beurs is bereid daar geloof aan te hechten. Het aandeel noteert ruim 2% boven het slotniveau van gisteren.

De belangrijkste indices op de beurs van Wall Street doen zelfs beter, de stijging in de opening overtrof het niveau van de gisteren gerealiseerde verliezen. De winsten voor de belangrijkste indices kunnen oplopen tot zelfs iets meer dan anderhalf procent. Een opvallende stijger is opnieuw Tesla Motors, een aandeel dat maar niet uit de belangstelling wil verdwijnen. Topman Elon Musk koestert opnieuw ambitieuze plannen en de beurs is bereid daar geloof aan te hechten. Het aandeel noteert ruim 2% boven het slotniveau van gisteren.