Euro valt terug richting 1,29 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2922 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,952%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1425 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 95,50 dollar betaald of zowat een procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro valt terug richting 1,29 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2922 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,952%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van maandag. Goud en olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1425 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 95,50 dollar betaald of zowat een procent minder dan de slotkoers van maandagavond.