Euro valt terug onder 1,275 dollar

Op de valutamarkten kon de euro zich eens te meer niet handhaven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2712 dollar betaald, of zowat een kwart procent onder de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,613%, of een kwart niveau onder het slotniveau van gisteren.

Goud en olie opnieuw duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1735,30 dollar betaald, of bijna 5 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 86 dollar betaald, of bijna anderhalf procent meer

dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro valt terug onder 1,275 dollar Op de valutamarkten kon de euro zich eens te meer niet handhaven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2712 dollar betaald, of zowat een kwart procent onder de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,613%, of een kwart niveau onder het slotniveau van gisteren. Goud en olie opnieuw duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond 1735,30 dollar betaald, of bijna 5 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 86 dollar betaald, of bijna anderhalf procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.