Euro houdt stand boven 1,29 euro

Op de valutamarkten viel het herstel van de euro halverwege de sessie stil, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2933 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,937%, of ruim anderhalf procent meer als het slotniveau van dinsdag.

Goud goedkoper, olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1605 dollar betaald, of 5 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 93 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro houdt stand boven 1,29 euro Op de valutamarkten viel het herstel van de euro halverwege de sessie stil, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2933 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,937%, of ruim anderhalf procent meer als het slotniveau van dinsdag. Goud goedkoper, olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1605 dollar betaald, of 5 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 93 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.