Marco Gulpers van ING wijst er op dat de consensusverwachtingen voor Delhaize met betrekking tot het vierde kwartaal van vorig jaar realistisch zijn, ze liggen bovendien in de lijn van de verwachtingen van deze bank zelf en dat wat de drie regio's betreft waar de distributieketen actief is.

Voor België ligt de consensus op een omzet van 1,329 miljard euro, waarbij ING rekening houdt met 1,335 miljard euro. De vergelijkbare omzet zou met 1,20% zijn gestegen. Uiteindelijk heeft Gulpers nog steeds een advies houden voor het aandeel Delhaize.

Marco Gulpers van ING wijst er op dat de consensusverwachtingen voor Delhaize met betrekking tot het vierde kwartaal van vorig jaar realistisch zijn, ze liggen bovendien in de lijn van de verwachtingen van deze bank zelf en dat wat de drie regio's betreft waar de distributieketen actief is. Voor België ligt de consensus op een omzet van 1,329 miljard euro, waarbij ING rekening houdt met 1,335 miljard euro. De vergelijkbare omzet zou met 1,20% zijn gestegen. Uiteindelijk heeft Gulpers nog steeds een advies houden voor het aandeel Delhaize.