De beurs probeert al verder te kijken dan de reikwijdte van het plan en laat zich vooral leiden door de tegenvallende winstprognoses die om de haverklap worden bekendgemaakt.

De belangrijkste indices zijn lager geopend, met verliezen die in de meeste gevallen oplopen tot anderhalf procent of meer. Inmiddels zit het resultatenseizoen in de VS er bijna op.

Coca-Cola publiceerde vanmiddag nog de cijfers over het vierde kwartaal en werd daarvoor met hogere koersen beloond. Viacom dook op de cijfers anderzijds in het rood.

De beurs probeert al verder te kijken dan de reikwijdte van het plan en laat zich vooral leiden door de tegenvallende winstprognoses die om de haverklap worden bekendgemaakt. De belangrijkste indices zijn lager geopend, met verliezen die in de meeste gevallen oplopen tot anderhalf procent of meer. Inmiddels zit het resultatenseizoen in de VS er bijna op. Coca-Cola publiceerde vanmiddag nog de cijfers over het vierde kwartaal en werd daarvoor met hogere koersen beloond. Viacom dook op de cijfers anderzijds in het rood.