Mike Materasso, senior vice president en fixed income portfolio manager bij Franklin Templeton in New York, spreekt over jo-jo bewegingen op de markt. Naargelang van de berichtgeving gaan de koersen omhoog of naar omlaag.

Vandaag was berichtgeving gemengd. De index van de vooroplopende indicatoren (de leading economic indicators), zoals opgesteld door de Conference Board, gaf in januari onverwacht een stijging te zien.

Het was overigens al de tweede maand op rij dat deze index steeg. De index van de voorlopende indicatoren zou een beeld geven van de economische ontwikkelingen in de komende zes tot negen maanden.

Mike Materasso, senior vice president en fixed income portfolio manager bij Franklin Templeton in New York, spreekt over jo-jo bewegingen op de markt. Naargelang van de berichtgeving gaan de koersen omhoog of naar omlaag. Vandaag was berichtgeving gemengd. De index van de vooroplopende indicatoren (de leading economic indicators), zoals opgesteld door de Conference Board, gaf in januari onverwacht een stijging te zien. Het was overigens al de tweede maand op rij dat deze index steeg. De index van de voorlopende indicatoren zou een beeld geven van de economische ontwikkelingen in de komende zes tot negen maanden.