De gemiddelde verwachting is dat de S&P 500 op het einde van volgend jaar rond 1900 punten zal staan. Maar niet alle analisten zijn even positief. Alain Bokobza van Société Générale's asset allocation team, verwacht in het eerste kwartaal van volgend jaar een forse correctie.

De S&P 500 zou met 15% kunnen corrigeren, waarna een jarenlange periode zou volgen waarin er weinig of niets te gebeuren staat. Die periode van stabilisatie kan onmiddellijk gelinkt worden aan het afbouwen van de steunmaatregelen door de FED en een gebrekkige werking van politiek Washington.

De gemiddelde verwachting is dat de S&P 500 op het einde van volgend jaar rond 1900 punten zal staan. Maar niet alle analisten zijn even positief. Alain Bokobza van Société Générale's asset allocation team, verwacht in het eerste kwartaal van volgend jaar een forse correctie. De S&P 500 zou met 15% kunnen corrigeren, waarna een jarenlange periode zou volgen waarin er weinig of niets te gebeuren staat. Die periode van stabilisatie kan onmiddellijk gelinkt worden aan het afbouwen van de steunmaatregelen door de FED en een gebrekkige werking van politiek Washington.