Dat heeft tot gevolg dat een aantal short-posities werden gesloten. Sommige beleggers hadden namelijk aandelen short verkocht in de hoop op een fors lagere opening.

Toch is er volgens de meeste analisten weinig dat een verdere koersdaling in de weg staat. Veel slecht nieuws zit nu weliswaar in de koersen verrekend, maar nieuw slecht nieuws kan het sentiment opnieuw verpesten.

Hoe men het ook draait of keert, de werkloosheidscijfers voor de maand februari waren archi-slecht. Bovendien is ook de olieprijs opnieuw gestegen tot boven 44 dollar en dit ondanks het tegenvallende economische nieuws.

Dat heeft tot gevolg dat een aantal short-posities werden gesloten. Sommige beleggers hadden namelijk aandelen short verkocht in de hoop op een fors lagere opening. Toch is er volgens de meeste analisten weinig dat een verdere koersdaling in de weg staat. Veel slecht nieuws zit nu weliswaar in de koersen verrekend, maar nieuw slecht nieuws kan het sentiment opnieuw verpesten. Hoe men het ook draait of keert, de werkloosheidscijfers voor de maand februari waren archi-slecht. Bovendien is ook de olieprijs opnieuw gestegen tot boven 44 dollar en dit ondanks het tegenvallende economische nieuws.