Euro houdt stand rond 1,3575 dollar

Op de valutamarkten blijft de euro de wind in de zeilen hebben, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3573 dollar betaald, of fracties van procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,636%, of iets meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs opnieuw iets hoger, olieprijs herstelt

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1327 dollar betaald, of bijna 2 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103,50 dollar betaald of zowat een half procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand rond 1,3575 dollar Op de valutamarkten blijft de euro de wind in de zeilen hebben, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3573 dollar betaald, of fracties van procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,636%, of iets meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs opnieuw iets hoger, olieprijs herstelt Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1327 dollar betaald, of bijna 2 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103,50 dollar betaald of zowat een half procent meer dan de slotkoers van maandagavond.