Door de onverwachte midweekse handelsonderbreking zijn verschillende macro-economische publicaties verplaatst naar later in de week. Ook een getuigenis van president Jerome Powell van de Amerikaanse centrale bank in het Congres wordt verschoven. De publicatie van het Beige Book van de Federal Reserve, een rapport over de stand van de economie, gaat wel gewoon door.

Dinsdag beleefden de Amerikaanse aandelenbeurzen een bloedrode dag, door aanwakkerende zorgen over de economische omstandigheden. De handelshoop van een dag eerder, na de ontmoeting tussen president Donald Trump en zijn Chinese collega Xi Jinping, verdween ver naar de achtergrond.

Door de onverwachte midweekse handelsonderbreking zijn verschillende macro-economische publicaties verplaatst naar later in de week. Ook een getuigenis van president Jerome Powell van de Amerikaanse centrale bank in het Congres wordt verschoven. De publicatie van het Beige Book van de Federal Reserve, een rapport over de stand van de economie, gaat wel gewoon door.Dinsdag beleefden de Amerikaanse aandelenbeurzen een bloedrode dag, door aanwakkerende zorgen over de economische omstandigheden. De handelshoop van een dag eerder, na de ontmoeting tussen president Donald Trump en zijn Chinese collega Xi Jinping, verdween ver naar de achtergrond.