Euro houdt nog altijd stand boven 1,25 dollar

Op de valutamarkten ging de euro weer een toontje lager blazen. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2529 dollar betaald, of een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,654%, of een stijging met ruim anderhalfprocent tegenover de slotkoers van dinsdag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1660,50 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 97 dollar betaald, of ruim driekwart procent minder dan gisterenavond.

Euro houdt nog altijd stand boven 1,25 dollar Op de valutamarkten ging de euro weer een toontje lager blazen. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2529 dollar betaald, of een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,654%, of een stijging met ruim anderhalfprocent tegenover de slotkoers van dinsdag. Goud en olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond 1660,50 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 97 dollar betaald, of ruim driekwart procent minder dan gisterenavond.