Euro stoot weer door boven 1,25 dollar

Op de valutamarkten voelde de euro weer volop de wind in de zeilen blazen. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2569 dollar betaald, of een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,63%, of een daling met ruim een procent tegenover de slotkoers van maandag.

Goud goedkoper, olie weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1669,20 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd weer 97,75 dollar betaald, of ruim driekwart procent meer dan gisterenavond.

Euro stoot weer door boven 1,25 dollar Op de valutamarkten voelde de euro weer volop de wind in de zeilen blazen. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2569 dollar betaald, of een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,63%, of een daling met ruim een procent tegenover de slotkoers van maandag. Goud goedkoper, olie weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond 1669,20 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd weer 97,75 dollar betaald, of ruim driekwart procent meer dan gisterenavond.