Euro valt terug richting 1,2850 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2883 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,943%, of bijna een half procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goud goedkoper, olie houdt stand

Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1395 dollar betaald, of ruim 30 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd echter iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94,50 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt terug richting 1,2850 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2883 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,943%, of bijna een half procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goud goedkoper, olie houdt stand Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1395 dollar betaald, of ruim 30 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd echter iets duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94,50 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.