Gisterenavond maakte Netflix de kwartaalcijfers bekend. Bij die gelegenheid kondigde het bedrijf ook een prijsverhoging aan. Daardoor is een hoger budget beschikbaar om aantrekkelijke content aan te bieden, waardoor er op zijn beurt meer klanten aangetrokken kunnen worden.

Verschillende analisten verhoogden in reactie op het bericht hun koersdoel voor Netflix, dat vanmiddag in de opening meteen meer dan 6% hoger noteerde. Raymond James en Cantor Fitzgerald geven nu een koopadvies voor het aandeel vanwege het grote groeipotentieel van het bedrijf.

Gisterenavond maakte Netflix de kwartaalcijfers bekend. Bij die gelegenheid kondigde het bedrijf ook een prijsverhoging aan. Daardoor is een hoger budget beschikbaar om aantrekkelijke content aan te bieden, waardoor er op zijn beurt meer klanten aangetrokken kunnen worden. Verschillende analisten verhoogden in reactie op het bericht hun koersdoel voor Netflix, dat vanmiddag in de opening meteen meer dan 6% hoger noteerde. Raymond James en Cantor Fitzgerald geven nu een koopadvies voor het aandeel vanwege het grote groeipotentieel van het bedrijf.