Euro breekt door boven 1,3150 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw fors hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3157 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,76%, of bijna anderhalf procent onder het slotniveau van dinsdag.

Goud en olie weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1475 dollar betaald, of bijna 25 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 96,50 dollar betaald of zowat een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro breekt door boven 1,3150 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw fors hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3157 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,76%, of bijna anderhalf procent onder het slotniveau van dinsdag. Goud en olie weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond bijna 1475 dollar betaald, of bijna 25 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 96,50 dollar betaald of zowat een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.