Er was opnieuw goed nieuws van de arbeidsmarkt, waar het aantal nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering opnieuw is gedaald. Die daling was bovendien sterker dan verwacht. Volgens de cijfers van het Labor Department werd vorige week een daling met 42.000 eenheden geregistreerd.

Daarmee bedraagt het seizoensgecorrigeerd aantal nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering nog 346.000. De daling van vorige week was de sterkste sinds medio november. De consensusverwachting lag op een daling van de jobless claims tot 365.000.

Er was opnieuw goed nieuws van de arbeidsmarkt, waar het aantal nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering opnieuw is gedaald. Die daling was bovendien sterker dan verwacht. Volgens de cijfers van het Labor Department werd vorige week een daling met 42.000 eenheden geregistreerd. Daarmee bedraagt het seizoensgecorrigeerd aantal nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering nog 346.000. De daling van vorige week was de sterkste sinds medio november. De consensusverwachting lag op een daling van de jobless claims tot 365.000.