Euro opnieuw in opmars

Op de valutamarkten heeft de koers van de euro zich herpakt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3141 dollar betaald, of ongeveer een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,903%, of circa 1,25% meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goud goedkoper, olie iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1600 dollar betaald, of bijna 20 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93 dollar betaald of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro opnieuw in opmars Op de valutamarkten heeft de koers van de euro zich herpakt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3141 dollar betaald, of ongeveer een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,903%, of circa 1,25% meer dan het slotniveau van dinsdag. Goud goedkoper, olie iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1600 dollar betaald, of bijna 20 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93 dollar betaald of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.