Volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking gaat de aandacht nu nog vooral uit naar de gevolgen van de FED meeting van volgende week. Die gevolgen zullen echter ook gelinkt worden aan de werkloosheidscijfers voor de maand juli die binnenkort bekendgemaakt worden.

Daarna komt de stroom kwartaalcijfers opnieuw op gang, deze zullen de gang van zaken op de beurs van Wall Street in de loop van de maand juli bepalen. Juvyns gelooft dat de financiële markten de Amerikaanse economie onderschatten, er zal sneller dan verwacht een stijging van de rente komen.

Volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking gaat de aandacht nu nog vooral uit naar de gevolgen van de FED meeting van volgende week. Die gevolgen zullen echter ook gelinkt worden aan de werkloosheidscijfers voor de maand juli die binnenkort bekendgemaakt worden. Daarna komt de stroom kwartaalcijfers opnieuw op gang, deze zullen de gang van zaken op de beurs van Wall Street in de loop van de maand juli bepalen. Juvyns gelooft dat de financiële markten de Amerikaanse economie onderschatten, er zal sneller dan verwacht een stijging van de rente komen.