Volgende week kan een bijzonder rustige week worden, want in de verte wenkt Pasen.Behoudens onvoorziene omstandigheden kan de handel op een laag pitje gaan draaien.

Voor de komende week is er - behalve voorlopige bedrijfsresultaten van Kingfisher; een detailhandel voor woningverbetering - weinig nieuws te verwachten.

Het begin van de komende week zal volgens ABN Amro zeker nog worden gedomineerd door de ontwikkelingen in Cyprus.

Op macro-economisch gebied gaat de aandacht uit naar een reeks cijfers over het consumentenvertrouwen (Verenigde Staten, eurozone en Frankrijk).

Daarnaast staan de orders voor duurzame goederen, gegevens over het gezinsinkomen en de particuliere consumptie in de Verenigde Staten en de detailhandelsverkopen in Duitsland in de belangstelling.

Volgende week kan een bijzonder rustige week worden, want in de verte wenkt Pasen.Behoudens onvoorziene omstandigheden kan de handel op een laag pitje gaan draaien. Voor de komende week is er - behalve voorlopige bedrijfsresultaten van Kingfisher; een detailhandel voor woningverbetering - weinig nieuws te verwachten. Het begin van de komende week zal volgens ABN Amro zeker nog worden gedomineerd door de ontwikkelingen in Cyprus. Op macro-economisch gebied gaat de aandacht uit naar een reeks cijfers over het consumentenvertrouwen (Verenigde Staten, eurozone en Frankrijk). Daarnaast staan de orders voor duurzame goederen, gegevens over het gezinsinkomen en de particuliere consumptie in de Verenigde Staten en de detailhandelsverkopen in Duitsland in de belangstelling.