Euro houdt stand boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3610 dollar betaald, of minder dan een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,532%, of bijna een half procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs fors hoger, olieprijs blijft afbrokkelen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1340 dollar betaald, of ruim een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,36 dollar Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3610 dollar betaald, of minder dan een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,532%, of bijna een half procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs fors hoger, olieprijs blijft afbrokkelen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1340 dollar betaald, of ruim een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.