Euro houdt stand boven kaap van 1,37 dollar

Op de valutamarkten moest de euro wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3735 dollar betaald, of een kwart van een procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,607%, of bijna 2% minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs weer hoger, olieprijs krijgt een forse injectie

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1351 dollar betaald, of ruim 2% meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens fors duurder, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 104,50 dollar betaald of zowat 2% meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven kaap van 1,37 dollar Op de valutamarkten moest de euro wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3735 dollar betaald, of een kwart van een procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,607%, of bijna 2% minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs weer hoger, olieprijs krijgt een forse injectie Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1351 dollar betaald, of ruim 2% meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens fors duurder, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 104,50 dollar betaald of zowat 2% meer dan de slotkoers van vrijdagavond.