Het barre winterweer en alleen dat barre winterweer zou verantwoordelijk zijn voor de economische appelflauwte in de eerste drie maanden van dit jaar. Helaas werd dit geruststellend bericht eerder deze week tegengesproken door iemand die weet waar hij het over heeft.

Wal-Mart U.S. CEO Bill Simon waarschuwde dat er in de Amerikaanse economie wel degelijk meer aan de hand is dan het barre winterweer dat stokken in de wielen komt steken. Volgens Simon zou het wel eens kunnen dat de situatie op de arbeidsmarkt minder positief is als men ons wil doen geloven.

Het barre winterweer en alleen dat barre winterweer zou verantwoordelijk zijn voor de economische appelflauwte in de eerste drie maanden van dit jaar. Helaas werd dit geruststellend bericht eerder deze week tegengesproken door iemand die weet waar hij het over heeft. Wal-Mart U.S. CEO Bill Simon waarschuwde dat er in de Amerikaanse economie wel degelijk meer aan de hand is dan het barre winterweer dat stokken in de wielen komt steken. Volgens Simon zou het wel eens kunnen dat de situatie op de arbeidsmarkt minder positief is als men ons wil doen geloven.