Veel is er vandaag niet te beleven, maar de resultaten van Wal-Mart verdienen toch een aparte vermelding. De nettowinst over het vierde kwartaal van het boekjaar 2012-2013 kwam hoger dan verwacht uit, mede dankzij een lagere belastinggraad. De koers noteert dan ook vlot 3% hoger.

Maar toch viel er een schoonheidsfoutje op te merken, namelijk een vertraging van de vraag in de afgelopen weken. De start van deze maand was moeilijker dan verwacht en dat betekent dat de grootste distributieketen in de wereld weinig visibiliteit heeft voor het lopende kwartaal.

Veel is er vandaag niet te beleven, maar de resultaten van Wal-Mart verdienen toch een aparte vermelding. De nettowinst over het vierde kwartaal van het boekjaar 2012-2013 kwam hoger dan verwacht uit, mede dankzij een lagere belastinggraad. De koers noteert dan ook vlot 3% hoger. Maar toch viel er een schoonheidsfoutje op te merken, namelijk een vertraging van de vraag in de afgelopen weken. De start van deze maand was moeilijker dan verwacht en dat betekent dat de grootste distributieketen in de wereld weinig visibiliteit heeft voor het lopende kwartaal.