Of de verbeterde financiële context ook een duurzaam economisch herstel zou inluiden is nog altijd een ander paar mouwen. Over de VSA had professor Stefan Duchateau niet de minste twijfel en hij gaf daarom vol gas in Amerikaanse aandelen.

Ook Duitsland kon bouwen op de flexibiliteit van zijn economische structuur en het kwaliteitslabel van zijn producten maar voor het overige deel van de eurozone bleef Duchateau enigszins terughoudend wat betreft de kracht van het economisch herstel.

De strikt noodzakelijke besparingen om deze landen terug aan de verhoogde efficiëntienormen te laten voldoen konden deze landen wel financieel stabiliseren maar dreigden tegelijk ook deze economieën in hun opwaarts pad af te remmen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Of de verbeterde financiële context ook een duurzaam economisch herstel zou inluiden is nog altijd een ander paar mouwen. Over de VSA had professor Stefan Duchateau niet de minste twijfel en hij gaf daarom vol gas in Amerikaanse aandelen. Ook Duitsland kon bouwen op de flexibiliteit van zijn economische structuur en het kwaliteitslabel van zijn producten maar voor het overige deel van de eurozone bleef Duchateau enigszins terughoudend wat betreft de kracht van het economisch herstel. De strikt noodzakelijke besparingen om deze landen terug aan de verhoogde efficiëntienormen te laten voldoen konden deze landen wel financieel stabiliseren maar dreigden tegelijk ook deze economieën in hun opwaarts pad af te remmen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.