Wal-Mart U.S. CEO Bill Simon sprak onlangs zijn bezorgdheid over de situatie. De economie in de Verenigde Staten mag dan misschien al aan de beterhand zijn, aan de kassa's van de warenhuizen van de grootste distributieketen van het land valt daar weinig of niets van te merken.

Wal-Mart heeft dan ook een duidelijke boodschap voor de wereld: neem de macro-economische indicatoren die ze ons voorschotelen met een grote korrel zou want de cijfers zijn geenszins betrouwbaar. De overheid publiceert cijfers die haar goed uitkomen, niet meer of niet minder.

Wal-Mart U.S. CEO Bill Simon sprak onlangs zijn bezorgdheid over de situatie. De economie in de Verenigde Staten mag dan misschien al aan de beterhand zijn, aan de kassa's van de warenhuizen van de grootste distributieketen van het land valt daar weinig of niets van te merken. Wal-Mart heeft dan ook een duidelijke boodschap voor de wereld: neem de macro-economische indicatoren die ze ons voorschotelen met een grote korrel zou want de cijfers zijn geenszins betrouwbaar. De overheid publiceert cijfers die haar goed uitkomen, niet meer of niet minder.