Het seizoen van de bedrijfsresultaten zit er bijna op, maar af en toe komen er nog een paar interessante bedrijven met cijfers. Zo zijn de resultaten van Hewlett-Packard op komst, terwijl vanmiddag winkelketen Wal-Mart met de resultaten kwam. Die cijfers vielen echter tegen.

Daarnaast pakte de grootste distributieketen in de wereld ook met een tegenvallende guidance uit. De koers van Wal-Mart staat onder druk, met een verlies van ruim een anderhalf procent. Een echte afslachting is het aandeel tot dusver echter bespaard gebleven.

Het seizoen van de bedrijfsresultaten zit er bijna op, maar af en toe komen er nog een paar interessante bedrijven met cijfers. Zo zijn de resultaten van Hewlett-Packard op komst, terwijl vanmiddag winkelketen Wal-Mart met de resultaten kwam. Die cijfers vielen echter tegen. Daarnaast pakte de grootste distributieketen in de wereld ook met een tegenvallende guidance uit. De koers van Wal-Mart staat onder druk, met een verlies van ruim een anderhalf procent. Een echte afslachting is het aandeel tot dusver echter bespaard gebleven.