Binnen de index zijn er geen echte uitschieters. AB-InBev is wat beter op dreef, zonder echt potten te breken. Anderzijds blijft Dexia zwak gestemd. Het wachten is nu op de Amerikaanse werkloosheidscijfers.

De eindejaarsverkopen van Colruyt waren beter dan verwacht, zo merkt Fortis op. Als reden wordt onder meer verwezen naar het feit dat meer mensen nieuwjaar thuis vierden.

Delhaize gaf anderzijds nog geen cijfers over de eindejaarsverkopen, dit in afwachting van de publicatie van de omzetcijfers over het vierde kwartaal van vorig jaar. Fortis is neutraal voor zowel Colruyt als Delhaize.

Binnen de index zijn er geen echte uitschieters. AB-InBev is wat beter op dreef, zonder echt potten te breken. Anderzijds blijft Dexia zwak gestemd. Het wachten is nu op de Amerikaanse werkloosheidscijfers. De eindejaarsverkopen van Colruyt waren beter dan verwacht, zo merkt Fortis op. Als reden wordt onder meer verwezen naar het feit dat meer mensen nieuwjaar thuis vierden. Delhaize gaf anderzijds nog geen cijfers over de eindejaarsverkopen, dit in afwachting van de publicatie van de omzetcijfers over het vierde kwartaal van vorig jaar. Fortis is neutraal voor zowel Colruyt als Delhaize.