Vanaf dat niveau zorgt een rondje winstnemingen voor neerwaartse druk. De huidige daling mag worden gezien als correctie binnen de uptrend. De koers is nu op weg naar de stijgende trendlijn die rond 12,00 de markt binnenkomt.

Het meest waarschijnlijke scenario is volgens ABN Amro bodemvorming tussen 12,25 en 11,75 (retracementgrenzen) met aansluitend een rally richting de recente top op 14,64.

De koers/prijs mag volgens ABN Amro niet verder wegzakken dan 11,75, hieronder is er immers sprake van een trendbreuk. Kortom, een positieve ondertoon met zicht op hogere koersen, mits 11,75 als uiterste steun blijft liggen. Wacht op bodemvorming en kom dan in actie, zo concluderen de analisten van de bank.

Vanaf dat niveau zorgt een rondje winstnemingen voor neerwaartse druk. De huidige daling mag worden gezien als correctie binnen de uptrend. De koers is nu op weg naar de stijgende trendlijn die rond 12,00 de markt binnenkomt.Het meest waarschijnlijke scenario is volgens ABN Amro bodemvorming tussen 12,25 en 11,75 (retracementgrenzen) met aansluitend een rally richting de recente top op 14,64. De koers/prijs mag volgens ABN Amro niet verder wegzakken dan 11,75, hieronder is er immers sprake van een trendbreuk. Kortom, een positieve ondertoon met zicht op hogere koersen, mits 11,75 als uiterste steun blijft liggen. Wacht op bodemvorming en kom dan in actie, zo concluderen de analisten van de bank.