De beleggers wachten op de uitslag van de stress tests bij de Spaanse banken, uitslag die later vandaag wordt verwacht. Blijkbaar zijn de financiële markten er vrij gerust in dat die uitslag zal meevallen. In dat geval zal niets een verdere stijging van de beurskoersen in de weg staan.

Belgacom en KPN Group Belgium hebben een overeenkomst ondertekend voor de levering van VDSL2-technologie

Belgacom en KPN Group Belgium kondigen vandaag aan dat zij een commerciële wholesaleovereenkomst van vijf jaar hebben gesloten voor de levering van vaste breedbanddiensten en aanverwante diensten door Belgacom aan KPN Group Belgium.

Belgacom zal snelle breedbandtechnologie (VDSL2) leveren aan KPN Group Belgium, waardoor die laatste zijn huidige vaste portefeuille kan upgraden en uitbreiden, en kan tegemoetkomen aan en anticiperen op de groeiende vraag van klanten naar hoogwaardige vaste diensten.

Dankzij deze belangrijke stap zal KPN Group Belgium, geruggensteund door de ervaring van Belgacom en haar solide kwaliteitsnormen, nieuwe producten kunnen aanbieden aan zijn klanten.

Ook voor Belgacom is deze overeenkomst belangrijk, want ze kan hierdoor haar VDSL2-diensten leveren aan een breder publiek en verderbouwen aan haar gevestigde reputatie als enabler van wholesaleoplossingen voor vaste en mobiele operatoren.

De beleggers wachten op de uitslag van de stress tests bij de Spaanse banken, uitslag die later vandaag wordt verwacht. Blijkbaar zijn de financiële markten er vrij gerust in dat die uitslag zal meevallen. In dat geval zal niets een verdere stijging van de beurskoersen in de weg staan. Belgacom en KPN Group Belgium hebben een overeenkomst ondertekend voor de levering van VDSL2-technologieBelgacom en KPN Group Belgium kondigen vandaag aan dat zij een commerciële wholesaleovereenkomst van vijf jaar hebben gesloten voor de levering van vaste breedbanddiensten en aanverwante diensten door Belgacom aan KPN Group Belgium. Belgacom zal snelle breedbandtechnologie (VDSL2) leveren aan KPN Group Belgium, waardoor die laatste zijn huidige vaste portefeuille kan upgraden en uitbreiden, en kan tegemoetkomen aan en anticiperen op de groeiende vraag van klanten naar hoogwaardige vaste diensten. Dankzij deze belangrijke stap zal KPN Group Belgium, geruggensteund door de ervaring van Belgacom en haar solide kwaliteitsnormen, nieuwe producten kunnen aanbieden aan zijn klanten. Ook voor Belgacom is deze overeenkomst belangrijk, want ze kan hierdoor haar VDSL2-diensten leveren aan een breder publiek en verderbouwen aan haar gevestigde reputatie als enabler van wholesaleoplossingen voor vaste en mobiele operatoren.