Er beweegt namelijk heel wat in de biotechnologiesector, waarbij we onder andere verwijzen naar het bod dat door Glaxo Smith Kline op Human Genome Sources werd uitgebracht. Daarnaast broeit er duidelijk nog heel wat meer in de sector, die door de beleggers zeker in de gaten mag worden gehouden.

Wat zal de FDA zeggen

Op donderdag 26 juli zal het adviserend commitee van de Food and Drug Administration zich buigen over het geneesmiddel ocriplasmine van Thrombo.

48 uur voordien zullen er op de website van het FDA al vragen en bijkomende informatie te vinden zijn, wat al een eerste inzicht kan geven.

Jan De Kerpel rekent op een positief uitkomst van het commitee, dat zich vooral zal focussen op veiligheid in combinatie met efficiëntie.

Op dat vlak hoeft ThromboGenics weinig of niets te vrezen, zodat het koopadvies en het koersdoel van 31 euro gehandhaafd blijven.

Er beweegt namelijk heel wat in de biotechnologiesector, waarbij we onder andere verwijzen naar het bod dat door Glaxo Smith Kline op Human Genome Sources werd uitgebracht. Daarnaast broeit er duidelijk nog heel wat meer in de sector, die door de beleggers zeker in de gaten mag worden gehouden. Wat zal de FDA zeggen Op donderdag 26 juli zal het adviserend commitee van de Food and Drug Administration zich buigen over het geneesmiddel ocriplasmine van Thrombo. 48 uur voordien zullen er op de website van het FDA al vragen en bijkomende informatie te vinden zijn, wat al een eerste inzicht kan geven. Jan De Kerpel rekent op een positief uitkomst van het commitee, dat zich vooral zal focussen op veiligheid in combinatie met efficiëntie. Op dat vlak hoeft ThromboGenics weinig of niets te vrezen, zodat het koopadvies en het koersdoel van 31 euro gehandhaafd blijven.