Als we vooruitkijken naar deze week moet ABN Amro constateren dat het jaar er - vanuit beleggingsperspectief - eigenlijk al op zit. De periode rond Kerst en Oud & Nieuw is traditioneel zeer rustig en veel beleggers zullen hun boeken vorige week al hebben gesloten.

De fiscal cliff zou nog roet in het eten kunnen gooien, maar dat is niet waarschijnlijk, gezien de positieve geluiden van vorige week en het feit dat alle partijen doordrongen zijn van het grote belang van een positieve uitkomst.

Al met al heeft het er alle schijn van dat de beurzen zich rustig richting het eind van het jaar zullen begeven, waarbij we het meeste bedrijfsnieuws pas weer begin januari kunnen verwachten.

Als we vooruitkijken naar deze week moet ABN Amro constateren dat het jaar er - vanuit beleggingsperspectief - eigenlijk al op zit. De periode rond Kerst en Oud & Nieuw is traditioneel zeer rustig en veel beleggers zullen hun boeken vorige week al hebben gesloten. De fiscal cliff zou nog roet in het eten kunnen gooien, maar dat is niet waarschijnlijk, gezien de positieve geluiden van vorige week en het feit dat alle partijen doordrongen zijn van het grote belang van een positieve uitkomst. Al met al heeft het er alle schijn van dat de beurzen zich rustig richting het eind van het jaar zullen begeven, waarbij we het meeste bedrijfsnieuws pas weer begin januari kunnen verwachten.