Vanavond na het slot van de beurs maakt Apple de resultaten over het vierde kwartaal bekend, vanmiddag waren er al cijfers van Caterpillar. Die waren beter dan verwacht, terwijl ook de guidance voor 2014 positiever dan verwacht klonk. Bovendien zal het bedrijf voor 10 miljard dollar eigen aandelen inkopen.

De winst per aandeel kwam over het voorbije kwartaal uit op 1,58 dollar, of een stijging met 8,20% ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Daarmee werden de verwachtingen van de analisten met 0,30 dollar geklopt. Ook de omzet kwam hoger dan verwacht uit. De koers van Caterpillar noteert op de cijfers flink hoger.

Vanavond na het slot van de beurs maakt Apple de resultaten over het vierde kwartaal bekend, vanmiddag waren er al cijfers van Caterpillar. Die waren beter dan verwacht, terwijl ook de guidance voor 2014 positiever dan verwacht klonk. Bovendien zal het bedrijf voor 10 miljard dollar eigen aandelen inkopen. De winst per aandeel kwam over het voorbije kwartaal uit op 1,58 dollar, of een stijging met 8,20% ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Daarmee werden de verwachtingen van de analisten met 0,30 dollar geklopt. Ook de omzet kwam hoger dan verwacht uit. De koers van Caterpillar noteert op de cijfers flink hoger.