In Europa staan er deze week nog een aantal belangrijke bedrijfsresultaten op de agenda, hoewel het resultatenseizoen ook aan deze kant van de Atlantische Oceaan begint te lopen. Vandaag en morgen zijn het nog overgangsdagen, maar de tweede helft van de week belooft nog eens druk te worden.

Vervolgens wordt het in België en Nederland even stil, waarna donderdag de stroom losbarst. Die dag komen Bekaert, KBC, Kinepolis, CFE en D'Ieteren met cijfers. In Nederland komen Ahold, BAM en SBM Offshore rapporteren. Vrijdag wordt de week afgesloten met de resultaten van Ackermans & van Haaren, EVS en Boskalis.

In Europa staan er deze week nog een aantal belangrijke bedrijfsresultaten op de agenda, hoewel het resultatenseizoen ook aan deze kant van de Atlantische Oceaan begint te lopen. Vandaag en morgen zijn het nog overgangsdagen, maar de tweede helft van de week belooft nog eens druk te worden. Vervolgens wordt het in België en Nederland even stil, waarna donderdag de stroom losbarst. Die dag komen Bekaert, KBC, Kinepolis, CFE en D'Ieteren met cijfers. In Nederland komen Ahold, BAM en SBM Offshore rapporteren. Vrijdag wordt de week afgesloten met de resultaten van Ackermans & van Haaren, EVS en Boskalis.