De beleggers besloten uiteindelijk dat Cyprus geen grote crisis waard is, gezien de geringe omvang van het land. Voor het overige is het nu wachten op de uitslag van de stemming in het Cypriotisch parlement. Dat zal hoogstwaarschijnlijk morgen gebeuren.

Daarnaast is inmiddels beslist dat de banken dicht blijven tot donderdag, tot de parlementsverkiezingen achter de rug zijn. Mogelijk worden de gemaakte afspraken nog eens herbekeken, waarbij de kleine spaarders in belangrijke mate gespaard zouden blijven.

De beleggers besloten uiteindelijk dat Cyprus geen grote crisis waard is, gezien de geringe omvang van het land. Voor het overige is het nu wachten op de uitslag van de stemming in het Cypriotisch parlement. Dat zal hoogstwaarschijnlijk morgen gebeuren. Daarnaast is inmiddels beslist dat de banken dicht blijven tot donderdag, tot de parlementsverkiezingen achter de rug zijn. Mogelijk worden de gemaakte afspraken nog eens herbekeken, waarbij de kleine spaarders in belangrijke mate gespaard zouden blijven.