Alcoa, de grootste aluminiumfabrikant in de wereld, maakt vanavond na het slot van de handel op Wall Street als eerste Amerikaans bedrijf de resultaten over het tweede kwartaal bekend. In afwachting noteert het aandeel Alcoa vanmiddag iets hoger.

De consensusverwachting ligt op een winst per aandeel van 6 dollarcent, of evenveel als tijdens het tweede kwartaal van 2012. De verwachtingen van de analisten schommelen tussen 12 en 4 dollarcent. Voor volgend kwartaal wordt een stijging van de winst richting 9 dollarcent verwacht.

Alcoa, de grootste aluminiumfabrikant in de wereld, maakt vanavond na het slot van de handel op Wall Street als eerste Amerikaans bedrijf de resultaten over het tweede kwartaal bekend. In afwachting noteert het aandeel Alcoa vanmiddag iets hoger. De consensusverwachting ligt op een winst per aandeel van 6 dollarcent, of evenveel als tijdens het tweede kwartaal van 2012. De verwachtingen van de analisten schommelen tussen 12 en 4 dollarcent. Voor volgend kwartaal wordt een stijging van de winst richting 9 dollarcent verwacht.